Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czym jesteśmy?:
- Walczymy z łamaniem prawa na wszelaki sposób
- Prowadzimy akcję antyterrorystyczne przeciwko: porwaniom zamachom, i wszelkiego rodzaju zdarzeń o większym niebezpieczeństwie
- Zapewniamy bezpieczeństwo społeczeństwu.
- Walczymy z narkotykami, pijanymi kierowcami, i wiele więcej
Wymagania
- TS3 oraz sprawny mikrofon
-Znajomość regulaminu SAPD
Wzór podania
Imię:
Nick:
Czy posiadasz komunikator TS3?[WYMAGANE]:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?[WYMAGANE]:
Jak dobrze oceniasz swoje RP SAPD?[1-10]:
Coś o sobie[min. 5 zdań]:
Dlaczego akurat SAPD?:
Dlaczego Ty?:
Coś od siebie:
Ja [twój nick] oświadczam że podanie jest napisane przeze mnie i nie ma w nim żadnych kłamstw.
Imię: Adrian
Nick:Quizorr
Czy posiadasz komunikator TS3?[WYMAGANE]:Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?[WYMAGANE]:Tak
Jak dobrze oceniasz swoje RP SAPD?[1-10]: 7
Coś o sobie[min. 5 zdań]: Witam jestem Adrian mam 13. Moim zainteresowaniem jest granie w piłkę nożną. Jestem miły i spokojny chyba, że ktoś mnie bardzo zdenerwuje. Lubię grać w MTA (gram około 3-4h dziennie). Byłem wiele razy w SAPD.
Dlaczego akurat SAPD?: Ponieważ to według mnie najlepsza frakcja
Dlaczego Ty?: Ponieważ jak już wcześniej wspomniałem byłem wiele razy w SAPD i wiem o co tutaj chodzi.
Ja Quizorr oświadczam że podanie jest napisane przeze mnie i nie ma w nim żadnych kłamstw.
Imię: Mam na imię Norbert
Nick: Pusztun
Czy posiadasz komunikator TS3?[WYMAGANE]: Tak, posiadam
Czy posiadasz sprawny mikrofon?[WYMAGANE]: Tak , posiadam
Jak dobrze oceniasz swoje RP SAPD?[1-10]: 9/10
Coś o sobie[min. 5 zdań]: Mam na imię Norbert mam 14 lat. I mieszkam w małej miejscowości o nazwie Oświęcim. w województwie małopolskim. Uczęszczam do MDP (Młodzieżowej Drużyny Pożarnej)
Dlaczego akurat SAPD?: Interesuję się tego typu frakcjami.
Dlaczego Ty?: Potrafie odgrywać RP i mam nadzieję ze dostane się do frakcji SAPD.
Coś od siebie:Pozdrawiam cały zespól serwera !
Imię: Adrian
Nick:Quizorr
Czy posiadasz komunikator TS3?[WYMAGANE]:Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?[WYMAGANE]:Tak
Jak dobrze oceniasz swoje RP SAPD?[1-10]: 7
Coś o sobie[min. 5 zdań]: Witam jestem Adrian mam 13. Moim zainteresowaniem jest granie w piłkę nożną. Jestem miły i spokojny chyba, że ktoś mnie bardzo zdenerwuje. Lubię grać w MTA (gram około 3-4h dziennie). Byłem wiele razy w SAPD.
Dlaczego akurat SAPD?: Ponieważ to według mnie najlepsza frakcja
Dlaczego Ty?: Ponieważ jak już wcześniej wspomniałem byłem wiele razy w SAPD i wiem o co tutaj chodzi.
Ja Quizorr oświadczam że podanie jest napisane przeze mnie i nie ma w nim żadnych kłamstw.
Podanie przyjete
Wiadomość dodana po 01 min 02 s:
Imię: Mam na imię Norbert
Nick: Pusztun
Czy posiadasz komunikator TS3?[WYMAGANE]: Tak, posiadam
Czy posiadasz sprawny mikrofon?[WYMAGANE]: Tak , posiadam
Jak dobrze oceniasz swoje RP SAPD?[1-10]: 9/10
Coś o sobie[min. 5 zdań]: Mam na imię Norbert mam 14 lat. I mieszkam w małej miejscowości o nazwie Oświęcim. w województwie małopolskim. Uczęszczam do MDP (Młodzieżowej Drużyny Pożarnej)
Dlaczego akurat SAPD?: Interesuję się tego typu frakcjami.
Dlaczego Ty?: Potrafie odgrywać RP i mam nadzieję ze dostane się do frakcji SAPD.
Coś od siebie:Pozdrawiam cały zespól serwera
!
Podanie odrzucone Ja [twój nick] oświadczam że podanie jest napisane przeze mnie i nie ma w nim żadnych kłamstw. BRAK
Imię:Tomek
Nick:T0mi_
Czy posiadasz komunikator TS3?:Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Jak dobrze oceniasz swoje:7
Coś o sobie:Jestem Tomek mieszkam w małym mieście Żukowo. Jestem miłą osobą i śmieszną zazwyczaaj zozśmieszam kolegów w klaśe chodze do 5 klasy.
Dlaczego akurat SAPD?:Mój tata był w policji i zawsze mażyłem być taki jak on.
Dlaczego Ty?:Myślę że sasługuje na to stanowisko bo dobżę radze sobie z frakcją SAPD znam dobże przepisy drogowe.
Coś od siebie:SAPD to fajna frakcja jest w niej miła atmosfera.
Ja T0mi_ oświadczam że podanie jest napisane przeze mnie i nie ma w nim żadnych kłamstw.
Strony: 1