Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię: Adrian
Nick na serwerze: ziomeq121
serial: 07AD73418784A6BF1C852F32097A2EB3
Staż w MTA: około 2 lata bez przerw
Ilość przegranych minut na serwerze: około 1 dnia
Opisz swoje umiejętności związane z rangą: Mam dość duże doświadczenie z serwerów, z mniejszych tak samo jak i z tych dużo większych.
Znajomość poprawnej polszczyzny[1-10]: 9.5 Chyba że piszę w pośpiechu wtedy zdarzają się błędy
Dlaczego chcesz dołączyć do naszej ekipy?: Ponieważ bardzo lubię ten serwer jest to mój ulubiony, lubię tez ekipę administracyjną tego serwera również jestem bardzo pomocny i lubię pomagać inny.
Ile jesteś w stanie poświęcić na obowiązki Supportera?: Jestem w stanie poświęcić cały mój czas grania. Jest to około 5 godzin gdy jest szkoła, gdy jest wolne czas ten znacznie się wydłuża .
Opisz swój charakter/siebie. Min. 5 zdań: Mam na imię Adrian. Mam 15 lat. Pochodzę z Kujawsko-Pomorskiego. Interesuję się Piłką nożna, gram od 6 lat w klubie. Jestem bardzo pomocny w prawdziwym życiu jak i w grach. Jestem człowiekiem godnym zaufania i zawsze staram się rozwiązać problem.
Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć na rangę Supportera?: Ponieważ z chęcią mogę pomóc temu serwerowi rozwiązywać problemy, również dlatego że robię wszystko z przyjemności i wystarczy mi szczere "Dziękuje" niż jakieś formy zapłaty lub odwdzięczania się w inny sposób, robię to bez interesownie.
Pozdrawiam ziomeq121
Strony: 1