Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wzór:
Imię: Jakub
Nick na serwerze: kubaziomalek
UID:
serial: 7C586335385EF32D9CAD80D83D61D
Staż w MTA: około 3 lata
Ilość przegranych minut na serwerze: 1h
Opisz swoje umiejętności związane z rangą: Byłem właścicielem serwera więc bardzo dobre
Znajomość poprawnej polszczyzny[1-10]: 9
Dlaczego chcesz dołączyć do naszej ekipy?: Ponieważ, jest to najlepszy serwer na jakim grałem
Ile jesteś w stanie poświęcić na obowiązki Supportera?: Duużo
Opisz swój charakter/siebie. Min. 5 zdań: Jestem Jakub, mam 15 lat. Jestem miły dla graczy. Lubię pomagać graczom, poprostu jestem szczęśliwy jak komuś pomagam
Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć na rangę Supportera?: Ponieważ znam komendy, mogę pomóc każdemu graczu.
Wzór:
Imię: Jakub
Nick na serwerze: kubaziomalek
UID:
serial: 7C586335385EF32D9CAD80D83D61D
Staż w MTA: około 3 lata
Ilość przegranych minut na serwerze: 1h
Opisz swoje umiejętności związane z rangą: Byłem właścicielem serwera więc bardzo dobre
Dlaczego chcesz dołączyć do naszej ekipy?: Ponieważ, jest to najlepszy serwer na jakim grałem
Ile jesteś w stanie poświęcić na obowiązki Supportera?: Duużo
Opisz swój charakter/siebie. Min. 5 zdań: Jestem Jakub, mam 15 lat. Jestem miły dla graczy. Lubię pomagać graczom, poprostu jestem szczęśliwy jak komuś pomagam
Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć na rangę Supportera?: Ponieważ znam komendy, mogę pomóc każdemu graczu.
Podanie Przyjete
Imię: Mam na imię Norbert
Nick na serwerze: Pusztun
serial: 71D1063E3961DA2EA49E80307CE7B994
Staż w MTA: 4 lata
Ilość przegranych minut na serwerze: 2h
Opisz swoje umiejętności związane z rangą: Owszem, Doświadczenie z kilku "Serwerów" jest, gdzie byłem i miałem już poniekąd styczność z Supporterem. Jeśli popełnię błąd, próbuje go nie powtórzyć i wyeliminować.
Dlaczego chcesz dołączyć do naszej ekipy?: Ponieważ polubiłem Rudego i jego ekipę myślę że masz szansę dołączyć do twojej ekipy RuDy.
Ile jesteś w stanie poświęcić na obowiązki Supportera?: 5-6h dziennie
Opisz swój charakter/siebie. Min. 5 zdań: Jestem z natury miłym człowiekiem , spokojnym i troskliwym graczem
Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć na rangę Supportera?: Ponieważ potrafię , pisać skrypty
Strony: 1